неділю, 28 червня 2015 р.

КОНСТИТУЦІЯ – ЗАКОН НАШОГО ЖИТТЯ

По вінця чаші кришталеві
І очі радості до сліз
Наповнив нам той день червневий,
Що Конституцію приніс. 


четвер, 25 червня 2015 р.

Ярмарка -конференція "ГІЦ - як майданчик конструктивного діалогу влади, громади, ГО та бібліотек"

24 червня 2015 року представники Жидачівської РЦБС  Любов  Янклевич та  Оксана Андрусишин   взяли  участь у Ярмарку -конференції  "ГІЦ - як майданчик  конструктивного діалогу влади, громади, ГО та бібліотек",  в  рамках  проекту «  Громадські   інформаційні  центри  Львівщини – в  режимі  доступу   7/24 » ,  яка проходила  в Львівській  обласній  універсальній науковій бібліотеці.


Ярмарок-конференція є підсумковим  заходом  проекту           «  Громадські   інформаційні  центри  Львівщини – в  режимі  доступу   7/24 » ,  що  реалізовувався  протягом 01.02.-30.06.2015 року  ГО  « Європейський  діалог»   та  Регіональним  тренінговим  центром  Львівської  обласної  універсальної  наукової  бібліотеки.
 З  вітальним  словом  та  організаційними  питаннями  виступив  Ігор  Каспрук.

 Презентація  результатів  проекту  «  Громадські   інформаційні  центри  Львівщини – в  режимі  доступу   7/24 »  ( Олена Шматько - Львівська ОУНБ,)


 В рамках Ярмарку  було  проведено                 Дебати на  тему :  "Децентралізація в Україні – виклики для закладів культури". 
аналітик «Європейського діалогу» Олександр Софій.

На дебати, що їх організувала громадська організація «Європейський діалог» у рамках «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні», яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні (SIDA), запросили представників місцевої влади різного рівня, від обласного до сільського, а також бібліотекарів області. 
У обговоренні також взяли участь начальник відділу культурно-просвітницької роботи Львівської ОДА Леся Корнат, керівник відділу культури Миколаївської РДА Ірина Іваночко, керівники відділів культури Миколаївської та Яворівської РДА, голови сільських рад та бібліотекарі Львівщини.  
Цікавим  доповненням  до  Ярмарку -конференції  "ГІЦ - як майданчик  конструктивного діалогу влади, громади, ГО та бібліотек",  були  ярмаркові   експозиції                                                 бібліотек  Львівщини.









Ми щиро дякуємо організаторам  та партнерам  проекту за співпрацю . Адже всі разом  мали  змогу  дебатувати, спілкуватися, ярмаркувати, пізнавати  та  знайомитися  з народними  ремеслами, вчитися ,  обмінюватися  досвідом  та  запроваджувати  в себе.