пʼятницю, 19 серпня 2016 р.

Екскурсія до бібліотеки "Чарівне царство книжок".

Бібліотека-море книг
Бібліотека-храм науки...
Тож не минайте наш поріг.
Беріть скарби нетлінні в руки.

16 серпня на гостину до бібліотеки завітали вихованці дитячого садочку «Вишиванка» Млиниського НВК.

Маленькі «чомусики» і «запитайлики»  із захопленням слухали розповідь про казковий дім – бібліотеку, дізналися про правила користування бібліотекою та книгою; про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні.
 Також, пройшлися вулицями нашого «казкового містечка» - бібліотеки. Заглянули до «чарівних палаців» - стелажів, на яких живуть наші друзі – книжки.
 











Цікавим  доповненням  до захоплюючої мандрівки книжковими та тематичними виставками, стала захоплююча вікторина «Відгадай казкового героя» та аукціон загадок «Ну ж бо спробуй відгадати!».
Крокуючи казковими сходинками, маленькі користувачі зустрічали відомих улюблених героїв, знайомилися з чарівним і дивовижним світом казки. 

Екскурсія краєзнавчим музеєм «Мій край моя історія жива» дуже зацікавила наших  маленьких відвідувачів… З великим захопленням дітки милувалися та знайомилися з народними ремеслами та виробами сільських умільців .А особливо, куточок «Дошкільника»…. попередників вихованців садочку «Вишиванка».
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці.

                                   
Привернула увагу юних «всезнайок»  експозиція « Всі хвилини вільні в нашім домі спільнім». На якій вони могли продемонструвати іграшки-саморобки, вироби з паперу, пластиліну, бісеру…
І нехай, це було тільки перше знайомство з бібліотекою, та свято пройшло в теплій, дружній атмосфері.
 
Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.








Немає коментарів:

Дописати коментар