неділю, 1 липня 2018 р.

Християнський дитячий табір" Веселі канікули з Богом"

              Християнський дитячий табір" Веселі канікули з Богом"-                                                   " БОЖІ ЗЕРНЯТКА"
             При парафіях церкви св.Миколая Чудотворця с.Млиниська та церкви св... Архистратига Михаїла с. Смогів  від 11червня і в даний час функціонує християнський дитячий табір «Веселі канікули з Богом» під назвою «Божі зернятка», організатором та наставником якого є о.Роман Харків.
     Кожного дня дітки розпочинають свій день з молитви та повчальних  християнських уроків. Відвідали церкву св..Миколая Чудотворця, св... Архистратига Михаїла , духовну капличку в с.Смогів, оздоровче  джерело, дитячі майданчики в с.Млиниська та с.Смогів, бібліотеку…  
                                              
Наші "Божі зернятка" мають прекрасну можливість дізнатися  та познайомитися з цікавими та повчальними християнськими історіями, збагатити свої знання, провести свій час з користю, прийняти участь у найрізноманітніших конкурсах, вікторинах, іграх з шахів та шахматів, рухових іграх, актуальних тренінгах, майстер-класах, приймати участь у міні-футболі, баскетболі та ін.
         Зустріч в бібліотеці та тема дня «Використовуй свій час з користю»
            Перегляд  повчальних, пізнавальних кінофільмів,        мультфільмів
          Знайомимося  « Мандрівка Львівщиною»  та    «Мандрівка Україною» -   пізнавальні настільні ігри
 















Немає коментарів:

Дописати коментар