понеділок, 17 грудня 2018 р.

Подвійне свято у Млиниському НВК садочку "ВИШИВАНКА"

Подвійне та радісне свято зібрало багато односельчан та гостей  у стінах Млиниського НВК дошкільному закладі садочку «ВИШИВАНКА» -  10 років з дня відкриття та святкування  св.Миколая.

Дитячий садочок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов.

Ювілей - час підбиття підсумків, роздумів про досягнення, успіхи, плани на майбутнє. За ці роки дитячий садочок пройшов шлях не тільки становлення, але й накопичення та розвитку,творчого пошуку. Садочок вже має свою історію, певні здобутки, успіхи, звичаї.
       Святкування Дня народження садочку – це традиція, яка об’єднала дітей, вихованців,педагогів та батьків в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, лагідних та трішки бешкетних оченят, посмішок і сміху, відкриттів і розваг! А разом з тим і подарунків, адже відкриття його співпадає з чудовим святом котре дуже  люблять наші дітки- святом Миколая.

Багато змін відбулося у стінах дитсадка за ці роки. Заклад усе більше розквітає та розвивається. Незмінними лишаються лише тепло й доброта, з якими щоранку зустрічають маленьких вихованців працівники садочку, які віддано трудяться на благо розвитку кожної дитини, своєю турботою зігрівають дитячі душі.
День у день, цілих 10 років тут працюють по-справжньому творчі люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства.

І хочемо побажати всім ВАМ успіхів у Вашій нелегкій праці. Дякуємо колективу дитячого садочку за турботу, затишок і любов, якими Ви оточуєте наших дітей!
                                                                       На свято були запрошені усі працівники котрі працювали впродовж 10 років .
Діти – це наше майбутнє, для них ми повинні жити, творити, дарувати їм щастя, розваги. 


10  років тому маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері нашого дитячого садочку.  Відтоді тут виховалося вже декілька поколінь. З приємністю згадали відкриття нашого садочку,  адже на свято завітали перші вихованці  садочку (теперішні студенти, випускники нашої школи) котрі з великою любов'ю та вдячністю дякували своїм вихователям та подарували  всім присутнім музичні вітання .

 Справжнім подарунком для присутніх було спільне  музичне побажання працівників садочку та своїх вихованців для всіх присутніх ("А ми бажаєм вам добра")
Сподіваємось, що завдяки безмежній любові вихователів, їх наполегливій праці, через двадцять років уже ці самі, але дорослі діти, приведуть на черговий ювілей своїх синів та дочок….

 


 З вітальним словом виступили голова Млиниської сільської ради Бережанська С.С., директор Млиниського НВК Багрій Д.Т.,священик Р.Харків, голова батьківського комітету садочку Полевода В.З, вихованці садочку.
 
Слова вдячності звучали меценатам та спонсорам, а також батькам які  підтримують та допомагають  йти вперед ( Млиниській сільській раді, Млиниському НВК, Демків Віктору, Гутник Миколі, Старушкевич Михайлу, Арбора Оксані  та всім хто допомагав в організації та проведенні свята(Св.Миколаю - Роману Каїнському, Андрію Фастнахту за музичний супровід, всім  гостям, запрошеним, вихованцям. 
 Справжнє свято за участю вихованців та педагогів, у такий по-справжньому зимовий святковий день, де панувала прекрасна атмосфера та чудовий казковий настрій. Де вихованці зворушливо і по дитячому  щиро показували все, чого навчилися у своїй другій домівці - співали, танцювали, розказували віршики, спілкувалися з св.Миколаєм, та безліч подарунків...                                                

Під час святкового вечора лунало багато спогадів, пісень, жартів. Присутні висловлювали надію, що дошкільний заклад відсвяткує ще не один свій ювілей.
        
АРХІВ                                         «САДОЧКУ  "ВИШИВАНКА" - 10! 







Немає коментарів:

Дописати коментар