пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.

З Днем Вчителя!!!

                                      Дорогі наші освітяни!                                 Вчителі Млиниського НВК, і всі хто присвятив своє життя педагогічній ниві, щиросердечно вітаємо Вас із професійним святом!                                                     За покликом серця Ви обрали благородну, потрібну, але дуже відповідальну професійну стежку - педагогічну. Вчити дітей - це не просто Ваша робота, це стиль життя. Адже, Ви дбаєте про учнів, як про рідних дочок і синів. Бажаю Вам, дорогі вчителі, незгасимої енергії, квітучого здоров'я, нових здобутків та перемог!
Праця кожного з Вас – це золоті сторінки історії школи.
Ми вдячні Вам за мудрість, душевне тепло, за цікаві уроки, за життєву науку, якими Ви  від усього серця кожного дня ділитеся з своїми учнями. Ми безмежно вдячні Вам за щиру турботу і переживання, за нелегку працю і терпіння.
Бажаємо залишатися такими ж добрими людьми і веселими вчителями. Нехай учні та батьки всіх Вас поважають, нехай будуть вдалими дні на роботі і вдома, нехай завжди залишається світлою душа, а теплим – серце.
 Ми  безмірно вдячні Вам, за кожен проведений Вами урок, за кожне зауваження і кожну оцінку.
Спасибі Вам, наші вчителі! Ми цінуємо те, що ви вклали в наших дітей… і прийде час і зійдуть ваші зерна…Нехай на вашому шляху зустрічаються хороші люди, і нехай Вас дивують тільки хороші новини. Успіху вам!!! Процвітання рідній школі…




Немає коментарів:

Дописати коментар