суботу, 22 серпня 2020 р.

Любіть всім серцем Україну!!! (до Дня Державного Прапора та 29 - річниці Незалежності України)

 День Незалежності України – це особливе свято для кожного українця. 29 років тому здійснилася споконвічна мрія нашого народу – бути господарем на своїй прекрасній і чарівній українській землі. 

На жаль, вже декілька років день Незалежності України має гіркий присмак. Україна переживає складні часи агресії та посягань на незалежність та цілісність держави. Українці змушені відвойовувати, виборюючи власні землі, відстоюючи права та свободи громадян.  Гинуть найкращі сини і дочки нашої держави, ГЕРОЇ УКРАЇНИ. Пам'ятаймо про це... Щоб їхня смерть не була даремною. Саме час переоцінити себе як частину великої держави. Час для єднання, змін і виважених рішень.



Дорогі краяни, жителі сіл Млиниська, Смогів, району, прийміть найщиріші вітання до Дня Державного Прапора 🇺🇦🇺🇦🇺🇦та 29-річниці Незалежності України. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦 В дарунок презентація відеоролика від мешканців нашого села, керівників установ 🎬 📢Щирі слова вдячності всім хто долучився та підтримав ідею створення відеоролика та приєднався до флешмобу " Вітання, погляди односельчан: Незалежність - це...." 💙💛Див. відео за посиланням https://youtu.be/kTYiibD8L40
Велопроща до церкви св. Миколая Чудотворця с. Млиниська з нагоди Дня Незалежності України (ХОДОРІВ- МЛИНИСЬКА, МЛИНИСЬКА - ХОДОРІВ). Взяли участь: Степан Ващишин, Богдан Білоус, Марія Рожко, Анна Лалак.
Нехай же над нашою державою завжди буде мирне небо, а у серці кожного побільшає добра. Погожої днини, втішного слова і гарних новин на щодень. Хай кожен крок вперед буде багатий на перемоги, а кожен успіх робить нашу державу, як і кожного українця, міцнішим. І щоб цей День був воістину справжнім святом ВІЛЬНОЇ, НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ.

Немає коментарів:

Дописати коментар