середу, 9 вересня 2020 р.

Ніна Фіалко - письменниця з народу ! (до дня народження Ніни Іванівни)

10 вересня святкує свій день народження  відома сучасна українська письменниця Ніна Іванівна Фіалко. Ніна Іванівна, сильна духом жінка, з світлою душею та проникливим художнім словом, яке закарбовується в памяті та не залишає байдужим. Це слово сколихує нашу свідомість і завжди нагадує нам, що життя наше таке швидкоплинне….

Ніна Фіалко – це одна із небагатьох сучасних письменників, котру з великим задоволенням читають люди різного покоління і статей.

Взявши до рук будь-який роман Ніни Іванівни, отримуємо унікальну можливість зазирнути в чуже життя і не повторити помилок у власному.

Книги Ніни Фіалко викликають  інтерес у читачів, які люблять читати історії багатьох поколінь, справжні сімейні саги. Особистий життєвий досвід і творче вміння письменниці роблять її твори цікавими.

Сюжети книг наповнені багатьма життєвими віражами у людських долях, тому захоплюють з першої сторінки і не відпускають  до останньої.

Визначальною особливістю всієї творчості Ніни Іванівни Фіалко, є спонукати читачів до осмислення причин вчинків героїв і творення власних висновків, щоб не повторювати фатальних помилок, які руйнують життя найрідніших людей і примушують страждати від відчуття провини за помилки, що їх неможливо виправити.

Велике спасибі, Ніні Іванівні Фіалко за чудові КНИГИ… Книги, які змушують замислитися та переосмислити своє життя. Здоров'я Вам, натхнення, мрій і квітучої мирної України!

Успіхів Вам, творчого натхнення, безкрайного родинниго тепла, фінансового добробуту, нових звершень та побільше перемог. Нехай на всіх життєвих дорогах Вас супроводжують успіх, фортуна, стійкий добробут, невгасима енергія.

 

А Ви вже знайомі з творчістю Ніни Іванівни? Щиро запрошуємо Вас до бібліотеки-філії с.Млиниська !!! Тож приєднуйтеся до  спільних роздумів та  осмислення цікавих творів Ніни Іванівни!!!

Словом, читайте, відкривайте та осмислюйте кожну грань творчого доробку талановитої письменниці, котра сіє в серцях читачів добро і світло.  

 


Немає коментарів:

Дописати коментар