суботу, 19 грудня 2020 р.

Святий Миколай у храмі св. Миколая Чудотворця у с.Млиниськах!

 День св. Миколая - улюблене свято не тільки дітей, а й дорослих. У цей день прийнято не тільки дарувати подарунки, а й вітати один одного теплими словами.

Сьогодні св.Миколай Чудотворець  разом з ангеликами  відвідав та привітав парафіян  та гостей церкви св.Миколая Чудотворця у с.Млиниськах.  (Імпровізований Миколай - Володимир Веремійчук, ангелики - (Белей Софійка, Сатановська Анастасія). Дякуємо священику Роману, всім жертводавцям за такого багатого та щирого Миколая, та всім хто долучився за організацію та підготовку до цього дійства. Духовне збагачення та солодощі від Миколая,  отримали всі присутні.


 У цей день в дива вірять усі й чекають його із нетерпінням.

Кажуть, що на Миколая збуваються мрії, найзаповітніші бажання. Від душі  бажаємо, щоб сьогодні збулися всі мрії та бажання. Чарівного всім дня, наповненого дивами...
Приєднуємося до всіх вітань і вітаємо Вас з Днем святого Миколая Чудотворця. Бажаємо Вам приємних подарунків та солодких сюрпризів, миру і блага в сім'ї, доброго щастя і міцного здоров'я, великої удачі та чудових ідей. Нехай у Ваших домівках завжди панує мир і спокій, нехай Вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає Вас та благословить.


Немає коментарів:

Дописати коментар