середа, 11 березня 2020 р.

"КНИГОМАНІЯ -2020"

11 березня в Жидачівській районній бібліотеці для дітей відбувся другий етап конкурсу «Книгоманія – 2020», (Всеукраїнський  конкурс дитячого читання) серед учнів 6-7 класів Жидачівщини. 














У конкурсі  приймали участь та представляли і виборювали призові місця і наші конкурсанти - Куринська Вероніка, Полевода Станіслав, Балита Артем,які достойно показали свої знання , начитаність, винахідливість, ерудованість, таланти та здібності. ВСІ МОЛОДЦІ!!! Вони всі є суперчитачами сіл Млиниська та Смогів.
Титул "СУПЕРЧИТАЧ ЖИДАЧІВЩИНИ" , отримало 5 конкурсантів серед яких і наша конкурсантка ВЕРОНІКА КУРИНСЬКА. 
Веронічка подарувала всім присутнім пісню акапельно на слова Тараса Шевченка "Зоре моя вечірняя",  так як днями ми вшановували пам'ять ВЕЛИКОГО КОБЗАРЯ.  Своїм чарівним голосом та виконанням вона підкорила всіх присутніх. 



Особливою відзнакою  та переможцем конкурсу журі визначило  Стащук Остапа с.Кологори.

Слова вдячності батькам та діткам Полевода Станіславу, Балита Артему, Куринській Вероніці, дирекції школи п. Багрію Д. Т., вчителям Рібун Н.Ю, Кравчук Я.І.,Філіпович Л.М., та всьому педагогічному колективу, шкільній бібліотеці Івасишин Г.З., працівникам Народного дому - Фастнахт А.Й., Полевода В.З.  за постійну співпрацю та підтримку.

Фото  дня


















Немає коментарів:

Дописати коментар