пʼятниця, 6 березня 2020 р.

Світлана Талан ( до ювілею від дня народження)

7 березня святкуватиме  своє 60-річчя всіма відома українська письменниця, авторка романів у стилі "реальних історій" СВІТЛАНА ТАЛАН!
Світлана Талан Золотий письменник України,  неодноразова фіналістка  всеукраїнського конкурсу  «Коронація слова», одна з найуспішніших авторів за версією  журналу «Фокус».

Світлана Талан…. Одна тільки фраза та погляд, і відчувається справжній ТАЛАНТ сильної духом жінки, з світлою душею та проникливим художнім словом, яке закарбовується в пам’яті та не залишає байдужим . Це слово сколихує нашу свідомість і завжди нагадує нам, що життя наше таке швидкоплинне…


Світлана Олегівна Талан, великий патріот нашої держави, яка бачила події на Донбасі і з великою силою слова передала надскладні емоції, і дуже вразливо зуміла донести до читачів ті кроваві, важкі часи які були і є в даний час в Україні. Читаючи твори сам переносишся в ту жахливу минувшину…, починаєш по іншому сприймати сьогодення та цінувати життя. ЇЇ твори розкладають по цитатах, і обговорюють по деталях...
Світлана Талан – це одна із небагатьох сучасних письменників, котру з великим задоволенням читають люди різного покоління і статей.
Взявши до рук будь-який роман Світлани Талан, отримуємо унікальну можливість зазирнути в чуже життя і не повторити помилок у власному. Але, як на мене, головна складова вражаючих тиражів письменниці - «емоція». Як стверджує Світлана Олегівна «Коли з читачем ти щирий, то він відповідає тобі взаємністю».
Кожне видання Світлани Талан – це історія, яку автор пропускає крізь себе й занурюється у свідомість персонажів настільки, що деякі приходять у сни такими, якими вона їх створила. Герої романів – це цілком реальні історії, долі яких автор вміло поєднала у своїй творчості.
Велике спасибі, Світлані Олегівні Талан за чудові КНИГИ… Книги, які змушують замислитися та переосмислити своє життя.Здоров'я Вам, натхнення, мрій і квітучої мирної України!
Словом, читайте, відкривайте та осмислюйте кожну грань творчого доробку ТАЛАНовитої письменниці, котра сіє в серцях читачів добро і світло.
  


А Ви вже знайомі з творчістю Світлани Олегівни? Щиро запрошуємо Вас до бібліотеки-філії с.Млиниська !!!Як  радить читачам Світлана Талан  «Варто читати те, що йде до душі, зачіпає за живе, надовго вкарбовується в пам'ять, змушує щось змінити у своєму житті». Тож приєднуйтеся!!!
З архіву  творчих зустрічей з Світланою Талан
вересень,2016 р.
                 вересень,2017р.
вересень , 2018р.

Паб "Купіца" - зустріч розмова-діалог "Роль жінки у війні на Сході України", 2019р.


Немає коментарів:

Дописати коментар