четвер, 17 лютого 2022 р.

Екскурсія до бібліотеки "Чарівне царство книжок" учнів 1 класу Млиниської гімназії Жидачівської міської ради

Бібліотека-море книг
Бібліотека-храм науки...
Тож не минайте наш поріг.
Беріть скарби нетлінні в руки.

Сьогодні на гостину до бібліотеки завітали учні 1 класу Млиниської гімназії Жидачівської міської ради разом з класним керівником Галиною Богданівною Басараб.

Темою бібліотечного уроку було:  знайомство з бібліотекою,  правила поводження з книгою, послуги бібліотеки.

Маленькі «чомусики» і «запитайлики»  із захопленням слухали розповідь про казковий дім – бібліотеку, дізналися про правила користування бібліотекою та книгою; про цікаві книжки та журнали, які є в книгозбірні.

Також, пройшлися вулицями нашого «казкового містечка» - бібліотеки. Заглянули до «чарівних палаців» - стелажів, на яких живуть наші друзі – книжки.

Цікавим  доповненням  до захоплюючої мандрівки книжковими та тематичними виставками, стала захоплююча  " Казкова вікторина",  та аукціон загадок «Ну ж бо спробуй відгадати!».

Дітки закріпили та показали високі знання пройденого матеріалу на уроці з даної теми та поділились спогадами отриманими в шкільній бібліотеці.

Крокуючи казковими сходинками, маленькі користувачі зустрічали відомих улюблених героїв, знайомилися з чарівним і дивовижним світом казки. 

Вперше юні друзі отримали "Читацький квиток" та " Правила користування книгою"
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці незважаючи на погоду яка  панувала за вікном...

Перегляд мультфільму "Каю бібліотекар"

Свято загадок, розваг, пізнання і творчого мислення в бібліотеці.

І нехай, це було тільки перше знайомство з бібліотекою, та свято пройшло в теплій, дружній атмосфері.
Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.

Щиро дякуємо Галині Богданівні за прищеплення дітям любові до книги та бібліотеки!!!  До скорих зустрічей !!! Ваш бібліотекар!!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар