середу, 23 лютого 2022 р.

Екскурсія в бібліотеку "Мандрівка до Книжкового царства" вихованців садочку "Вишиванка" Млиниської гімназії Жидачівської міської ради

Сьогодні, 23.02.2022р. на гостину до бібліотеки завітали вихованці дитячого садочку «Вишиванка» разом з своїми вихователями Василиною Василівною Слівінською та Іванною Іванівною Пулик.

Перше знайомство з бібліотекою перетворилось на справжнє свято.


 Дітки побували в дивовижному місті, де замість вулиць - ряди книжкових стелажів, замість будинків - книжкові полиці, на котрих живуть багато книг.

 Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. 
  

 Дітки з великим задоволенням розгадували загадки, знайомилися з книгами, мандрували книжковими вулицями, переглядали мультфільм.

Юні друзі,познайомилися з різними «куточками» бібліотеки: абонементом, ігровою зоною, різноманітними книжковими виставками. У читальному залі  дошкільнята переглянули дитячу літературу. 

 
 
 
 
Маленькі відвідувачі жваво цікавились книжками та журналами, слухали розповіді про книги. Кожна книга  - це результат праці великого колективу і її треба берегти, щоб вона жила довго-довго, щоб її могли прочитати багато дітей. У кожної книги є своя точна адреса «кімната» і навіть місце. Коли книга іде в гості до читачів, місце її вільне. Повернувшись «додому» – в бібліотеку, вона знову займає свою «кімнату», про що дітки вже знали з розповідей своїх вихователів .
Відеоролик  див. за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=F2OrLe_VdME

Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів

Щиро дякуємо Василині Василівні та Іванні  Іванівні за прищеплення дітям любові до книги та бібліотеки!!!  До скорих зустрічей !!!


 Фото на згадку











Немає коментарів:

Дописати коментар