суботу, 20 лютого 2021 р.

Пам'яті Героїв Небесної Сотні " Вклонімось низько до землі тим, хто в серці вічно буде жити"

     Небесна сотня. Прапор. Чорна стрічка.                                       І сльози, бо Ви, словом вже не з нами.                            Але в думках Ви поруч, і не згасне свічка,                             І линуть буде "Слава Україні!" над ланами

Бібліотека-філія с.Млиниська пропонує Вашій увазі книжково-ілюстративну експозицію пам'яті Героїв Небесної Сотні  " Стоїть в скорботі мати-Україна, біля могил дітей своїх стоїть" з розділами "Вони були..,є .., і будуть ГЕРОЯМИ УКРАЇНИ", " Світла пам'ять Героям та земля нехай їм буде пухом",      "Герої Жидачівщини"
Кожен із цієї Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну. Ось вони перед вами, Герої Небесної сотні Жидачівщини та воїни АТО, котрі віддали своє життя за майбутнє України.
 Це ГЕРОЇ, котрі жертвують найдорожчим-власним життям та віддають своє серце країні. Гинуть найкращі українці, цвіт нації, серед них-наші земляки, новітні ГЕРОЇ ЖИДАЧІВЩИНИ, які не задумуючись пішли боронити кордони держави.                                       ВЕЧІР ПАМ'ЯТІ  та  вшанування  новітніх ГЕРОЇВ ЖИДАЧІВЩИНИ  нашими односельчанами. 

Відео вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні та презентація книжкової експозиції в бібліотеці) див. за посиланням  https://www.youtube.com/watch?v=ZECEaFy3cak&fbclid=IwAR0vclPlLriDr_G_wEgQCI-SYNrNgz5WXdpu_Ha4CnSZojX9VykOnyfIss0
 


МИ ПАМ'ЯТАЄМО!!!

.
По аналогії із власним Сином?
Та нація безстрашна не вмирає,
На заздрість ворогам збудуєм Україну!

Закликаємо Вас сьогодні згадати у  молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилімо голови. Вони згасли як зорі...Вони повинні жити в нашій пам’яті!
 Вічною раною на серці кожного українця буде пам'ять про Героїв Небесної Сотні та загиблих воїнів АТО. Найвищою нагородою для тих, хто уцілів – є життя, а для загиблих – пам'ять.                                    ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! СЛАВА ГЕРОЯМ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар