понеділок, 8 лютого 2021 р.

Акція " Подаруй бібліотеці книгу!" (до Міжнародного Дня дарування книг та Дня закоханих)

Місяць лютий багатий на різні цікаві події, свята, літературні та пам'ятні дати, і ще його називають місяцем дарування книг.

 14 лютого - Міжнародний День дарування книг! В цей день у світі  проходить незвичайна акція: люди дарують свої книги у бібліотеки.У цей день, зазвичай, прийнято дарувати книжки один одному та членам родини, залишати книжки в людних місцях, надавати знижки в книгарнях, організовувати волонтерські кампанії зі збирання книжок, жертвувати твори друку бібліотекам. 

Наша бібліотека філія  с.Млиниська долучається до акції "Даруймо книги і любов". Перші дарунки від своїх користувачів та партнерів ми вже отримали!!! Щиро вдячні  Каїнській Софії (м.Львів), що передала своєю сестрою Каїнською Роксоланою чудові, різножанрові видання для нашої бібліотеки. Дякуємо, що пам'ятаєте про наше село, бібліотеку! Ці книги обов'язково знайдуть свого вдячного користувача. Також в цей день хочеться подякувати Оксані Малик-Смерека, та її брату Андрію Смерека (м.Львів), які є постійними меценатами нашої бібліотеки, ми вже неодноразово згадували про велику кількість книг подарованих бібліотеці с.Млиниська. Слова вдячності о.Роману Харківу, котрий щомісячно дарує до бібліотеки християнський журнал "Місіонар" та добірку хороших  книг.

Дарування книжок — гарна традиція читачів, друзів і партнерів

ПРОСИМО і Вас, за можливості, долучитися до акції «Подаруй бібліотеці книгу», і доповнити нашу бібліотеку . Наші читачі будуть безмежно вдячні за Вашу доброту.
❤️📚
Якщо у Вас є прочитані книжки, які просто стоять на поличці- подаруйте їх до бібліотеки. Тут точно знайдеться для них місце і свій читач.
Шановні користувачі! Запрошуємо всіх небайдужих шанувальників книги взяти участь в акції "Даруймо книги і любов". Якщо у Вас є прочитані книги і ними ніхто не користується, подаруйте їх бібліотеці! Ці книги обов'язково знайдуть свого вдячного читача!

Також, користуючись нагодою, висловлюємо щиру подяку всім, хто в різні роки долучався до благородної справи — дарування книжок і тим, хто нині підтримує цю традицію і допомагає  нашій бібліотеці с. Млиниська збирати духовні скарби українського народу.

Зі святом!






















Немає коментарів:

Дописати коментар